Wie ik ben :

Ik ben Nederlandstalig opgevoed in Brussel, werd al gauw tweetalig en werk nu drietalig.

Ik studeerde psychologie in Gent en werkte daarna in een centrum voor “Levens en Gezinsmoeilijkheden. In dit centrum wekten de meeste collega’s met psychanalytische methodes en ik schoolde me ook bij in deze therapeutische richting en later in familietherapie, shortterm therapie, energetische opleidingen, en de twee methodes die ik verder beschrijfDe uitwisselingen met de collega’s waren erg verrijkend. Daarbij heb ik ook met plezier mijn gezinsleven geleefd en met mijn man mijn kinderen opgevoed.

 

Door mijn eigen ontwikkeling kon ik na een tijd niet meer werken zonder de dimensie van de ziel te betrekken in het psychologische transformatieproces.Ook zag ik geen groot nut meer in te mentale” therapieën die nauwelijks het onbewuste en het emotionele lichaam raken en daarom niet echt helend zijn.

Daarna heb ik dan mijn privé praktijk ontwikkeld. 

Ik werk voornamelijk aan de voor de hand liggende problemen en heb een zeer intuïtief inzicht in de meest storende factor die het leven van de cliënt bemoeilijken en vooral in de oorsprong van het lijden. Het is vaak duidelijk hoe één evenement, dat niet verwerkt is, een disharmonie in het leven van mensen teweeg brengt. Ik houd van snelle oplossingen.

In mijn site vindt u meer over één van de methodes die ik sinds jarengebruik en die een snelle evolutie in het transformatie te weeg brengen, n.l.“Beperkende Banden Verbreken” van Phyllis Krystal.

 

Deze laatste jaren kwam ik ook in contact met het werk van Brandon Bays diehet boek de “The Journey” of  De Helende Reis” heeft geschreven. Ik volgde met veel enthousiasme de hele opleiding met deze prachtige vrouw. Over “De Helende Reis” kunt u meer lezen op andere plaatsen van mijn website.

 

Ik ben bijzonder gelukkig met deze laatste therapie die de meest helende is die ik ken. Het contact met de Bron, de uiting van alle emoties op een bepaald kritisch moment en de daarop volgende diep bezielde vergeving, geneest oude blokkades die vast zitten in de cellen en daar energetische stoornissen teweeg brengen. Daarna kan de energie wee vrij stromen. Eén sessie vervangt soms jaren therapie met een andere methode.

Ik hoop met deze efficiënte methode, samen met al mijn ervaring nog veel mensen te kunnen helpen.