Welkom op Innerview

Welkom op Innerview en bij de therapie van Hilda Van Mulders

Covid-19

We beleven heel ongewone tijden die sterk confronterend zijn.
Ik nodig jullie uit om er gebruik van te maken en via een samenwerking met gebruik van skype, lastige emoties op te klaren of dichter bij jezelf te komen. Je kunt me contacteren op de contact-pagina van de site.

Als gediplomeerd psychotherapeut bied ik u ondersteuning bij psychische en lichamelijke klachten. U wordt begeleid naar bewustwording en bevrijding van oude, al of niet vergeten herinneringen, die nog steeds het huidige gedrag, het emotionele leven, relaties, de gezondheid…. beïnvloeden. Na de bevrijding volgt dan heling en transformatie.

 

Doorheen mijn lange ervaring en de vele opleidingen, heb ik de waarde van de kracht van de ziel in het therapeutische proces begrepen. Die neemt dan de leiding van het therapeutische of helende proces over en de therapeut begeleidt alleen. Deze kracht van die bron is een kracht die ieder in zich heeft. Genezing komt van binnenuit.

 

U vindt bij mij een hartelijke aanwezigheid en een grote aandacht voor uw persoonlijke gebeuren. De empathie zal U helpen oude gebeurtenissen die verdrongen waren weer aan het licht te laten komen. 

 

Mijn intuïtie en ervaring zijn mijn sterkste hulpmiddelen bij het begeleiden naar de oorzaak van uw moeilijkheden of bij uw levensvragen. Daarbij heb ik ook twee voorkeurmethodes die ik bij de consultaties betrek als de cliënt bereid is meer diepgaand werk te doen:

 

1)“Beperkende banden verbreken” of “Cutting the Ties” van Phyllis Krystal    

2) De “Helende Reis”  of  “The Journey” van Brandon Bays.

 

Deze methodes zijn vooral geschikt voor wie ware heling en transformatie wil bereiken. 

 

U vindt meer over deze methodes verder op mijn site.